Wasgeluk

Een heerlijke geurende was. Wasparfum is daarvoor ideaal. Het is een sterk geconcentreerde wasparfum, niet te vergelijken met wasverzachter. Bij Piko Style in Mill hebben  we Wasgeluk van Essentia in het assortiment.
Er is toch niets fijner dan langdurig, heerlijk geurende was? Je gebruikt wasparfum naast je normale wasmiddel. Wasgeluk is de finishing touch voor de was. Het parfum bevat kleine micro-capsules. Door wrijving van de stof van bijvoorbeeld een sweater, openen de capsules. Daardoor ruik je de hele dag heel subtiel een heerlijke geur.
Wasgeluk by Essentia staat voor zachte, verfijnde geuren. Door toevoeging van de beste essentiële oliën geeft dit een hele aangename, verfijnde geurbeleving. Dit noemen wij Wasgeluk! De inhoud is 250 ml.
Wasgeluk Wasparfum verkooppunt Land van Cuijk

Homespray

Homespray gebruik je voor het opfrissen en parfumeren van kleding, stoffen, gordijnen, banken, auto-interieurs enzovoorts. Het vlekt niet en laat geen sporen na. Deze geur is anders dan die van de wasparfum.

Benieuwd naar de geur van Wasgeluk wasparfum of homespray? Kom ruiken in de winkel of stuur een WhatsAppbericht je favoriete geur wasparfum te bestellen.

We hebben diverse geuren Wasgeluk op voorraad.

Loop gerust een keer binnen om de nieuwste collectie te bekijken en ruiken. De koffie ☕ staat klaar!
Vragen over de Wasgeluk of wil je wat bestellen? Stuur een WhatsAppbericht.